Jordi Madera, clar dominador de la Marató de Barcelona

Guanya la cursa amb 1 hora, 35 minuts i 37 segons

Esports

| J.M.

les FranquesesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Jordi Madera ha tornat a guanyar la Marató de Barcelona en cadira de rodes, sent diumenge el clar dominador. L'atleta franquesí va completar els 42 km de la cursa barcelonina amb un temps d'1 hora, 35 minuts i 37 segons. 

Madera s'està preparant pel cicle olímpic de París i Barcelona és una de les curses fixades al seu calendari habitual. El vallesà va anar al seu ritme durant el recorregut pels carrers de la capital catalana i des dels primers compassos va rodar en solitari. Madera va celebrar el triomf amb un marge de 25 minuts amb el segon classificat, Gustavo Molina, del Run4 For You, i 28 amb el tercer, Norberto Chávez, també del Run For You. "Em vaig trobar força bé, tot i les dificultats per les molèsties físiques que encara arrossego i perquè fa unes setmanes vaig superar un procés gripal, que em va tenir uns deu dies aturat", explica l'atleta Jordi Madera, que assegura que va complir en cursa el guió que tenia previst: "volia imposar el meu ritme i estic molt content amb el temps realitzat, tot i que potser hauria estat ideal rebaixar-lo uns tres minuts més". 

El franquesí se centra ara en les seves pròximes dues curses, que són internacionals. El diumenge 2 d'abril disputarà la Marató de París i el 23 d'abril, la de Londres. 

Edicions locals