En busca del rècord d'assistència en un partit d'handbol femení

El BMG enceta una campanya que vol omplir amb prop de 5.000 espectadors el Palau per veure el KH-7

Esports

En busca del rècord d'assistència en un partit d'handbol femení
En busca del rècord d'assistència en un partit d'handbol femení | J.L.R.B.

GranollersJosé Luis Rodríguez Beltrán

El BM Granollers vol establir un nou rècord d'assistència en un partit d'handbol femení en una competició estatal. El club ha encetat una campanya per omplir el Palau d'Esports l'1 d'abril en el duel de la Lliga Guerreas del KH-7 contra el Beti-Onak. L'objectiu és superar els 4.500 assistents d'una semifinal de la Copa de la Reina del 2010. "Volem omplir el Palau, volem superar els 5.000 assistents", explica el director general del club, Víctor Vilà, que dijous va presentar la campanya a les instal·lacions de KH-7 Lloreda.

El preu per accedir al Palau d'Esports l'1 d'abril serà econòmic, amb un cost de 5 euros per entrada. La jornada permetrà veure el duel femení, a més, del partit de la lliga Asobal del Fraikin contra l'Ademar, a les 16 h; una exhibició d'handbol en cadira de rodes, a les 16.30 h; i un concert de Pájaros Mojados, a les 17.30 h. 

La campanya es va presentar amb les capitanes Ona Vegué i Martina Capdevila, i l'entrenador Robert Cuesta, que han vist amb bons ulls la iniciativa del club. "Serà l'últim partit de la fase regular al Palau d'Esports, i a més, ens estem jugant passar a la fase final pel títol o el play out", explica Robert Cuesta, que confia en la resposta de l'aficionat granollerí. "L'últim gran partit que vam viure amb gairebé un ple d'assistència va ser l'últim partit a Europa, prop de 4.000 espectadors. Ho podem superar", deia Vegué, mentre que Capdevila es mostrava amb emoció pel gran repte: "El públic ens ajudarà a sumar els dos punts, que són necessaris". 

Les entrades ja per la jornada de l'1 d'abril ja es poden comprar en aquest enllaç i a les oficines del club.

Edicions locals