El Circuit del bàsquet català 3x3 arriba a Lliçà d'Amunt

S'estrenarà la categoria PRO i el campionat aplegarà 240 participants

Esports

 El Circuit del bàsquet català 3x3 arriba a Lliçà d'Amunt
El Circuit del bàsquet català 3x3 arriba a Lliçà d'Amunt | FCBQ

Lliçà d'AmuntRedacció

El 6è Circuit 3x3 FCBQ farà la seva segona parada de l'any dissabte 1 d'abril a Lliçà d’Amunt en un nou torneig que, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Club Bàsquet Lliçà d’Amunt, comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt i la col·laboració de Mundo Deportivo.
 

El Pavelló d’Esports de Lliçà d’Amunt i les 6 pistes interiors i exteriors que en total s’habilitaran per a l’ocasió seran l’escenari, de les 10h de dissabte i fins a les 17h, d’aquesta nova prova del Circuit 3x3 FCBQ 2023 que reunirà 240 participants. Com a novetat, en aquesta seu s’estrenarà la categoria PRO que, una temporada més, comptarà amb la participació dels millors jugadors i jugadores de 3x3 del moment amb una fase final que es podrà seguir en directe per streaming.

65 equips participaran en aquesta segona parada del Circuit 3x3 emmarcada dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) oberta a esportistes de totes les edats (Pre-Mini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior).

Edicions locals