El Torneig Coaliment agrupa més de 1.400 infants

Aquesta temporada la competició s'ha dividit en tres jornades

Esports

El Torneig Coaliment agrupa a més de 1.400 infants
El Torneig Coaliment agrupa a més de 1.400 infants | BMG / Xavier Solanas

El Torneig d'handbol base Coaliment reunirà vora 1.400 participants, rècord absolut a la seva història. Cal destacar, les 16 escoles de Granollers que aporten la gran majoria de participants. La competició s'ha dividit en tres jornades, la primera el passat diumenge 7 de maig i les dues pròximes dates són, aquest diumenge 14 i el següent, 21.

"Estem molt contents de la participació d'aquest any, hem fet rècord absolut. Distribuïm el torneig en 3 jornades, les dues primeres per les escoles de Granollers, ja que hi participen totes. Al Balonmano Granollers ens fa molt feliços que els centres granollerins ens facin confiança", afirma Ricard Parera, coordinador tècnic de l'àrea de formació del BMG.

Menys quantitat, més qualitat

"Durant els darrers anys ens hem adonat que les escoles agraeixen que hi hagi més qualitat al torneig que no pas quantitat de partits, per això separem les escoles de la ciutat de la resta i així evitem que els participants juguin massa partits", comenta Parera. Enguany les escoles granollerines aporten més de 99 grups dividits en tres categories, prebenjamí, benjamí i aleví.

A banda de les escoles de Granollers, aquest Coaliment marca el retorn de les escoles vallesanes, "cal recordar que som bressol de l'handbol a Espanya i al Vallès", declara Parera. Així doncs, els infants d'escoles vallesanes també hi han pogut tornar a participar, ja que des de la pandèmia no ho havien tornat a fer.

El KH-7 i el Fraikin, presents

"La implicació dels nostres jugadors i jugadores d'elit demostra la família que és el BMG. Que tant les jugadores del KH-7 com els del Fraikin xiulin part de la competició millora la qualitat del torneig i també fa al·lucinar els joves que hi participen", destaca Parera. Enguany l'organització ha repartit també entrades pels partits d'aquest cap de setmana, en primer lloc, dissabte el KH-7 rep al Palau d'Esports al Beti Onak a les 17 h i diumenge el Fraikin juga contra el Bidasoa Irun a la mateixa hora.

Edicions locals