El delegat del Govern a Barcelona visita Pimec Vallès Oriental

En la trobada s'han abordat aspectes com la mobilitat, la reindustrialització, la formació i la innovació empresarial

Economia

El delegat del Govern a Barcelona visita Pimec Vallès Oriental
El delegat del Govern a Barcelona visita Pimec Vallès Oriental

El president de Pimec Vallès Oriental, Daniel Boil, i el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, s'han reunit aquesta setmana a la seu de la patronal al territori per abordar plegats aspectes com la mobilitat, la reindustrialització, la formació i la innovació empresarial de la comarca.

Boil i Borràs han destacat com a element estratègic el Circuit de Catalunya pel que fa a la relació amb les infraestructures i les connexions que han de permetre la dinamització de l'ocupació, entre altres qüestions. "Tenim l'oportunitat d'esdevenir un hub de la nova mobilitat i d'atraure empreses tecnològiques, inversions, talent i turisme", deia el president de Pimec Vallès Oriental.

Acompanyats del responsable de l'Oficina del delegat, Sergi Seguí; els vicepresidents de Pimec Vallès Oriental, Montse Ramon i David Vázquez; i el secretari territorial de la patronal, Enric Vallejo, també han parlat de la necessitat de recursos perquè el teixit empresarial pugui innovar per adaptar-se als requisits de l'era tecnològica i als reptes de futur de l'economia.

Finalment, han manifestat la necessitat d'adaptar l'oferta formativa d'FP a les demandes de les minipimes locals, que tenen problemes a l'hora de trobar determinats perfils professionals en diversos sectors. A més, consideren clau continuar treballant per assolir una mobilitat més eficient i sostenible a través de les noves tecnologies, així com la importància de desenvolupar el pla de reindustrialització, basat en accions per millorar la productivitat i la viabilitat industrials.

Edicions locals