Santa Maria acull la segona BTT Galzeran

La prova serà diumenge i tindrà dos recorreguts de dificultat alta

Esports

Santa Maria de Martorelles

En el marc de la Festa Major de Santa Maria de Martorelles, aquest diumenge se celebrarà la segona edició de la cursa ciclista Galzeran BTT, una prova per als amants de les dues rodes i la muntanya que recorrerà l'entorn natural del Turó de Galzeran.

La cursa tindrà dos recorreguts, un de més exigent de 40 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.535 metres i un IBP de 136; i una segona de 25 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 870 metres.
La cursa és oberta a tothom, amb un màxim de 250 inscripcions, però l'organització recomana preparació i experiència en BTT, ja que ambdós recorreguts marcats són de dificultat alta.

El circuit estarà senyalitzat i amb controls de pas i cada corredor estarà obligat a seguir el recorregut de la prova prèviament senyalitzat. La inscripció inclou 1/2 avituallaments (líquids i sòlids ), l’esmorzar i refrigeri a l’arribada, samarreta tècnica commemorativa i cobertura de l’assegurança. Hi haurà trofeus i obsequis per als primers classificats, tant en categoria masculina com femenina. L'inici de la cursa serà a les 8 h.

L'any passat, en la primera edició, van participar gairebé 200 corredors. El guanyador del circuit llarg va ser Francesc Dafaus, i el primer classificat del recorregut curt va ser Daniel Recio.


Edicions locals