L'olla que bull

La metàfora de l'olla que bull, el lema de la nostra vila, ha inspirat als dos infants guanyadors del Concurs del cartell de la Festa Major d'enguany.

Els ulls amb els que aquests dos infants miren i veuen la gran festa calderina els ha portat a crear un cartell original i fidel al poble que som, a la gent que tenim, a les singularitats que ens identifiquen i als valors que transmetem.

Aquests dies prepararem i tastarem un àpat immens on tots els ingredients que es couen van desprenent aquest fum especial, van fent pinya i van sumant. El resultat és una olla gegant que desprèn tradició i cultura popular, formats més nous, col·laboració, il·lusió i color.

Aquesta és una olla remenada a moltes mans, per la gent que construeix la festa amb dedicació i la viu amb passió. I també és una olla amb brou suficient per totes aquelles persones que es vulguin sumar a la festa amb ganes de passar-s'ho bé.

És octubre, la calor va quedant enrere però Caldes de Montbui arrenca el bull. Gaudiu del nostre poble amb la Festa Major!

Edicions locals