Fa deu anys que tenim mil anys

Alcalde de Canovelles

Aquest any fa 10 anys que vam celebrar el nostre mil·lenari, va ser magnífic i ja forma part de la nostra història. Però el més important de la celebració del mil·lenari és que el programa va ser el resultat de l’esforç, l’alegria i l’entusiasme de les entitats de Canovelles, de l’ajuntament en ple i de la gent que estima el seu poble i que ho volia transmetre a tothom. La creació de la taula del Mil·lenari, formada per  l’Ajuntament, el moviment associatiu i tots els grups polítics municipals, va permetre dissenyar, entre tots i totes, el programa i  buscar els recursos econòmics, materials i humans per dur-lo a terme. En definitiva va fer possible l’èxit.

L’esforç d’aportar idees viables, el treball en conjunt de gent molt diversa i que mai havia portat a terme un projecte en comú,  la gestió dels problemes i les dificultats, el crear empatia, el diàleg, la voluntat de consens i, sobretot, el compartir una  il·lusió té un gran valor que ens ajuda  a créixer com a persones i, per tant, com a ciutadans. Només per això ja va ser important aquesta celebració.

Aquest es el camí a seguir per fer de Canovelles el poble que tots i totes volem i de Catalunya el millor país. Aquesta es l’única manera que sabem treballar els i les socialistes canovellins.

Vull  acabar donat les gràcies a totes les persones que van fer possible la celebració del Mil·lenari i a las que estan fent possible la celebració dels nostres 1010 anys. Gràcies.

Edicions locals