Gràcies per estar sempre al meu costat!

Gràcies per estar sempre al meu costat!
Gràcies per estar sempre al meu costat!

Alcalde de Parets del Vallès

Fa quatre anys et vam presentar com a número 2 de la llista d’Ara Parets Esquerra Republicana després d’haver estat el portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del nostre poble i d'haver lluitat per salvar moltes famílies d'un possible desnonament.

En el darrer mandat vas liderar bona part de les propostes socials que vam presentar des del grup municipal i vas estar al costat de la gent del carrer, donant la cara per ells, pel nostre partit i com no, pel país.

Ens vas contagiar la teva sensibilitat cap als problemes socials de la gent que més pateix. Sense tu no hauríem proposat una Taula d'Emergències Socials, no hauríem demanat mesures per rebaixar els lloguers, un banc d'aliments frescos, la millora del menjador social o un parc d'habitatge assequible.

També vas estar molt atent a totes les mancances que continuen tenint molts dels barris de Parets i que per al Govern Socialista mai havien estat ni seran una prioritat perquè senzillament no són tan rentables electoralment com ho és inaugurar un parc que ens ha costat 1,5 milions d'euros.

Moltes gràcies Ramon Parés per la feina feta.

Amb la teva lluita incansable en favor de la justícia social i dels drets i llibertats, t’has convertit en un referent a seguir per tots nosaltres.

Tots els teus amics i companys d’Ara Parets Esquerra Republicana mai t’oblidarem.

Tots junts vam aconseguir fer realitat el teu i el nostre somni: conquerir el govern de l’Ajuntament de Parets amb el suport de la resta de forces d’esquerres i republicanes.

La teva lluita no s'acaba aquí, perviurà per sempre. Que la terra et sigui lleu.

Edicions locals