Governar per a tothom. Tu decideixes!

Candidat del PSC a les Franqueses

Estem a la recta final d’una campanya que decideix el futur de les Franqueses, perquè el diumenge toca anar a votar per decidir quin futur volem. Ara més que mai toca pensar i governar per les persones amb polítiques útils que resolguin els problemes de la gent. Ara més que mai cal que les Franqueses es mobilitzi i surti a omplir les urnes el diumenge, perquè cal un nou impuls de la mà d’un govern progressista. En aquestes eleccions, a les Franqueses només hi ha dues opcions: governa el PSC o governa Junts. O governa el PSC pensant en tothom o governa Junts pensant en alguns. 

Els i les socialistes ho tenim clar, l’ajuntament ha d'estar al servei de tothom, no només dels interessos d’uns quants, i per això es necessita una alcalde que estigui disponible per a tots i per a totes, trepitjant carrer, que és on es veuen i es poden resoldre els problemes. 

Al PSC de les Franqueses tenim un equip de persones que escoltem els ciutadans, que està en contacte directe amb ells, que coneix les necessitats i treballa per solucionar els seus problemes. Un equip que es preocupa per cadascuna de les persones i que està compromès en fer de les Franqueses un lloc millor per viure. Estic segur que tots i totes heu notat la gran feina que hem anat fent i el compromís que ja hem demostrat. Al nostre equip estem compromesos amb liderar el camí cap a un futur millor. Estem compromesos amb treballar plegats com a societat per superar els desafiaments i construir una societat més justa i més pròspera per a tothom. Estem compromesos amb escoltar els ciutadans i treballar per satisfer les vostres necessitats i preocupacions. Estic convençut que aquest equip és la millor opció per liderar les Franqueses a partir del 28 de maig. 

Avui em dirigeixo a tots vosaltres per expressar-vos que estic aquí per servir-vos i que podeu comptar amb mi. El meu compromís és treballar pel benestar de tots els veïns i veïnes i assegurar que les seves necessitats i preocupacions siguin escoltades i ateses. Podeu comptar amb mi per ser un alcalde compromès, honest i treballador, que es preocupa pel benestar de tots i de totes. L’equip Corchado marquem la diferència perquè governarem per a tothom per igual, votin a qui votin o pensin el que pensin, governarem per a tothom per igual.

Edicions locals